De Twentsewens Ambulance

De Twentsewens Ambulance

23 juni 13:56

Hoe mooi is het om een laatste wens in vervulling te laten gaan?

Om bijvoorbeeld nog één keer een speciale plek te bezoeken waar iemand naar verlangt. Dankzij de stichting Twentsewens Ambulance wordt dit mogelijk gemaakt en dat is prachtig!

Afgelopen maand zijn een aantal wensen van onze gasten in vervulling gegaan.
Eén van onze gasten wilde nog graag naar zee. Samen met zijn echtgenote en zijn kinderen gingen ze op een mooie dag naar Scheveningen. Hij keek er echt naar uit. Toen ik de volgende dag vroeg hoe het was gegaan vertelde hij stralend dat het geweldig was geweest. Een andere gast wilde graag naar Emmen, naar de dierentuin met zijn familie. Ook deze wens ging ik vervulling.

Later in de week vertrok één van onze gasten naar het bos. Ze hield enorm van de natuur en wilde graag alleen in het bos zijn en nadien koffie drinken. Het was fantastisch vertelde ze later.

Al deze uitjes gaan niet zonder slag of stoot. De familie wordt vaak gemobiliseerd, overleg met onze arts of het kan. Medicatie en/of andere hulpmiddelen gaan mee voor het geval dit nodig is. Contact met de stichting. Het vooruitzicht op deze dag geeft veel blijheid en positieve energie en dat is toch zo fijn om te zien. De vermoeidheid achteraf is het dubbel en dwars waard. Mooi dat de stichting Twentsewens Ambulance dit allemaal doet. Al die enthousiaste vrijwilligers die, onder andere, onze gasten begeleiden bij het vervullen van hun wens.

Bewonderenswaardig! Heel veel dank aan jullie allemaal!